|
||||||||||||||||
![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Ecza Sektörü | |
Konu: 4/b Eczacı Maaşı Ne Kadar |
|
| Yazar | Mesaj |
|
vuralinal
Yeni Üye
|
![]() Konu: 4/b Eczacı Maaşı Ne KadarGönderim Zamanı: 10-Ocak-2010 Saat 21:05 |
|
Arakadaşlar 8 ocak 2010 da çekilen kura sonucunda Allah nasip ederse devlet hastanesinde 4/b sözleşmeli eczacı olarak işe başlıyorum. sözleşmeli eczacı maaşları devlet hastanesinde nekadar ve dönerden ne miktar da pay alabiliyoruz?
bilgilendirirseniz sevinirim...
|
|
|
VurAL
|
|
|
|
|
eczdavas
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 12-Ocak-2010 Saat 01:05 |
|
Hayırlı olsun arkadaşım:) Böylesine kötü bir dönemde çok iyi olmuş...
Yalnız maaş hakkında fikrim yok,bu sene sonu yeni mezunlar kervanına katılıyoruz:) |
|
|
Hayat siz bişeyler planlarken size olanlardır.ya inanıp şeçersiniz yada seçip inanırsınız.
|
|
|
|
|
ecz ayşe
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 02-Subat-2010 Saat 15:59 |
|
evet bunu ben de çok merak ediyorum bilgisi olan yazarsa çok iyi olur
|
|
|
|
|
eczanetr
Yönetici
|
![]() Gönderim Zamanı: 05-Subat-2010 Saat 14:39 |
|
Geçen sene Ocak ayında 1100 TL civarında idi. Şu an bu kapsamda olan bir eczacı arkadaşımız varsa güncel maaş hakkında net bilgi verebilecektir.
|
|
|
:: EczaneTr.com ::
|
|
|
|
|
ecz ayşe
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 05-Subat-2010 Saat 16:49 |
|
dönerle birlikte kaça çıkıyo acaba bilgisi olan var mı ayrıca sözleşmeli 4 B kapsamında kiler bu dönerden faydalanıyor mu acaba 1100 gerçekten maddi anlamda gerçekten düşük
|
|
|
|
|
ecz ayşe
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 05-Subat-2010 Saat 20:29 |
|
bende net maaşın 1200 olduğunu öğrendim de dönerden ortalama ne kadar geldiğini bilmiyorum çok kararsızım o yüzden bu konuda bilgisi olan yazarsa gerçekten çok sevineceğim
|
|
|
|
|
vuralinal
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 16-Subat-2010 Saat 13:49 |
|
ARKADAŞLAR MAAŞ 1200 CİVARI VERGİ DİLİMİNE GİRDİKÇE DEĞİŞİYO DÖNER DE MİNİMUM 700 O DA ÜNİVERSİTE HASTANELERİNDE O DA TAM GÜN YASASI İLE ARTACAK DEVLET HASTANESİNDE 950-1400 ARASI GENELDE 1100-1200 CİVARI YANİ TOTALDE 2300 DENEBİLİR ANCAK İŞ GERÇEKTEN ÇOK YOĞUN VE YORUCU YİNE DE BENCE GÜZEL |
|
|
VurAL
|
|
|
|
|
visal
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 21-Subat-2010 Saat 16:31 |
|
arkadaşlar bu maaş bi eczacı için çok düşük bi ücret.. yani 1200 maaş artı ne olacağı belli olmayan bi döner, ilginç yani .. peki bi eczacı neden bu rakamlara çalışıyor.. dışarda eczane açıp gayet rahat kazanamazmı bu parayı
|
|
|
|
|
ecz anadolu
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 22-Subat-2010 Saat 01:49 |
|
evet öyle bir hal aldı ki eczacılık serbest eczacılık çok zor durum da devlette aldığın maaş çok düşük özelde aynı fabrikalar kapısını eczacıya kapatmış kimya müh. dolu insan ne yapacağını şaşırır mezun olunca ne yapacağım ne karar vereceğim ben gibi tüm eczacı öğrencileri zor durumda
|
|
|
|
|
ecz anadolu
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 22-Subat-2010 Saat 01:51 |
|
birde devlete atamalarda çok bekliyor musunuz, yoksa çok zaman kaybetmeden mezun olduktan sonra hemen atanabilir miyiz ?
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
|